آشنایی با کندل اینگلفینگ( ENGULFING)
آشنایی با کندل اینگلفینگ
الگوی پوشا یا انگلفینگ نیز از جمله الگوهای برگشتی کندل استیک میباشد. یعنی بعد از تشکیل این الگو در نمودار قیمتی، توقع داریم که جهت یا روند تغییر کرده و قیمت خلاف جهت فعلی حرکت کند. الگوی پوشا یا انگلف میتواند در دو حالت صعودی و نزولی تشکیل شود که در تصویر زیر میتوانید این دو حالت را مشاهده کنید.
همانطور که در تصویر فوق مشاهده میکنید، الگوی انگلف صعودی در انتهای روند نزولی تشکیل شود. باعث تغییر روند نمودار از حالت نزولی به صعودی میشود. همچنین الگوی انگلفینگ نزولی در انتهای روند صعودی تشکیل شود. باعث تغییر روند نمودار از حالت صعودی به نزولی میشود. در ادامه به برخی ویژگیها و نکاتی که باید در مورد این الگوهای کندل استیک در نظر داشته باشید را مورد بررسی قرار میدهیم.
ویژگیهای اصلی الگوی پوشا در حالت نزولی
- باید روند اصلی ما قبل از تشکیل الگو به شکل محسوسی صعودی باشد.
- این الگو از دو شمع تشکیل میشود. کندل اول که یک کندل صعودی کوچک یا دوجی بوده و کندل دوم که دارای بدنهی نزولی میباشد و کل بدنه کندل اول را در دل خود جای میدهد. ( یا به عبارتی آن را پوشش کامل میدهد)
- بهتر است با تشکیل شمع دوم حجم معاملات افزایش یابد.
ویژگیهای اصلی الگوی انگلفینگ در حالت صعودی
- باید روند اصلی نمودار ما قبل از تشکیل الگو به شکل محسوسی نزولی باشد.
- این الگو نیز مانند حالت نزولی از دو شمع تشکیل میشود. کندل اول که یک کندل نزولی کوچک یا دوجی بوده و کندل دوم که دارای بدنهی صعودی میباشد و کل بدنه کندل اول را در دل خود جای میدهد. ( یا به عبارتی آن را پوشش کامل میدهد)
- بهتر است با تشکیل شمع دوم حجم معاملات افزایش یابد.
- تشکیل این الگو در نقاط حساس مانند حمایتها و مقاومتهای مهم باعث اعتبار بخشیدن به آن میشود.
نقطه ورود در الگوی پوشا
برای استفاده از الگوی پوشا جهت معامله در بازارهای مالی بهتر است تا پایان بسته شدن شمع دوم صبر کنید. یا اگر کمی تردید دارید بهتر است اجازه دهید تا بعد از تشکیل کندل انگلفینگ، یک کندل در جهت مورد نظر شما تشکیل شود. سپس به معامله ورود کنید. نمونهای از معامله با این الگو را میتوانید در تصویر زیر مشاهده کنید.
حد ضرر در الگوی انگلفینگ
حد ضرر در این الگو نیز درست باید در نقطهای قرار گیرد که با رسیدن قیمت به آن نقطه به این نتیجه میرسیم که تحلیل ما اشتباه بوده و باید فوران از معامله خارج شویم. بنابراین بهترین نقطه برای تعیین حد ضرر در الگوی پوشا، پشت الگو میباشد. برای درک بهتر به تصویر زیر دقت کنید.
حد سود در الگوی ENGULFING
بهترین نقطه برای تعیین حد سود در معامله با الگوی انگلفینگ، نقاط مهم نمودار مانند حمایتها و مقاومتها میباشد. با رسیدن قیمت به این نقاط بهتر است حد سود یا TP خود را به این نقاط منتقل کنید.تا در صورت برگشت قیمت یا تغییر روند، سود به دست آمده از این معامله از دست نرود.
دیدگاهتان را بنویسید